Skip to main content
Lesgevers Dansschool Moves & fun tijdens opdendeurdag 2023

Alles over
Moves & Fun

Dansen, sporten, plezier beleven en samen gelukkig zijn

Toen ik met de dansschool van start ging in 2010 was het voor niet zo moeilijk om een naam te vinden.

Mijn droom is een dansschool
waar er veel wordt gedanst,
maar dat het ook een plaatst wordt
waar er heel veel plezier beleefd wordt!

Zo werd Moves & fun geboren.

Ik ben een hele grote dierenvriend en mijn 2 lievelingsdieren zijn een schaap en een Giraf. Eén van die twee moest dus zeker in het logo verwerkt worden. Een schaap met een tutu aan was niet zo ideaal. Raf, de dansende Giraf was blij dat hij verkozen werd.

Waarom oranje en groen? Dit zijn mijn 2 lievelingskleuren en alles waar ik gelukkig van wordt, wil ik graag in mijn dansschool verwerken. Dat gelukkig-zijn wil ik samen met al mijn lieve mede-docenten overbrengen naar alle dansers.

Onder het motto “Samen gelukkig-zijn” is het elke les een plezier bij Moves & fun.

Malou Liveyns dansjuf moderne dans bij Moves & fun

Malou Liveyns


Toen ik 3 jaar was, was ik ervan overtuigd dat ik ging dansen. Niet enkel ballet maar gewoon dansen. Ik kan het mij nog heel goed herinneren dat ik als klein meisje het huis door danste, fier gekleed in een rood danspakje met allemaal Minnie Mousejes erop.

Op mijn 5 jaar ben ik begonnen met ballet, als snel kwam daar jazz en spaanse dans bij.

Tijdens het middelbaar ontdekte ik de magie en passie van moderne dans. Naast modern dans, bleef ik ook nog ballet volgen tot mijn 18de. Tot op de dag van vandaag volg ik jaarlijks nog verschillende workshops in de verschillende dansstijlen.

Na jaren les te geven bij verschillende dansscholen en tijdens verschillende danskampen was het in 2010 tijd om mijn eigen ding te doen.

Moves & fun was geboren! Waar ik altijd van droomde is nu werkelijkheid: een eigen dansschool! En het zelf organiseren van grote optredens en zomerkampen.

Het zien van de blijde lachende gezichtjes van alle dansers – en sinds 2012 alle turners – doet mijn hart altijd sneller slaan.

Docenten

Gebeten door de Moves & fun microbe
Teddy Dansdocent Tapdansen bij Moves & fun Kruisem

Teddy


Docent Tapdansen

 

Teddy was zot van tapdans toen hij klein was, maar hip-hop was zijn ding. Toen hij naar België kwam wonen krijg hij voor zijn verjaardag een 10 beurtenkaart cedeau om tapdanslessen te volgen bij Tapdans Promotion in Gent… Na de eerste les dacht hij “waarom was hij niet vroeger begonnen”? Dansen was fun maar Tapdans was zijn passie geworden!

Teddy heeft de kans gehad om stage te doen bij Jason Janas, Zara Reich, Michelle Dorrance of Jasn Samuel smith. Choreografen die de stijl Rhythm tap het beste kunnen van over heel de wereld.

Na 10 gepassioneerde jaar als leerling bij Alexandre Van Goethem en Lut Vermeulen, gaf hij zijn eerst les in Gent en kon hij zijn energiek en fun style tevoorschijn pushen en sinds oktober 2021 doet hij dit bij ons. 

“Tapt, klapt, slide, zing terwijl jij danst. “Nooit vergeten dat tapdans ook dansen is.” “Gebruik jouw lijf. Smile… Enjoy!!!” Dat zijn woorden dat hij vaak gebruikt tijdens zijn lessen.


Charlotte Docent Hip Hop bij Moves & fun Kruisem

Charlotte


Docent Hip Hop

 

Sinds ik mijn eerste danspasjes zette, heeft de dansvloer altijd als mijn tweede thuis gevoeld. Ik dans al vanaf ik fatsoenlijke stapjes kon zetten. Ik ben begonnen met ballet op mijn 3 jaar.

Daarna heb ik veel verschillende stijlen beoefend zoals hedendaags, modern en ballet op de school Einstein atheneum in Gent (pro-dansopleiding). Dansen voelt voor mij als een enorme uitlaatklep, ik dans al sinds mijn 9 jaar wedstrijden in de stijl hiphop.

Samen met mijn crew hebben we dan mee mogen deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Nederland. Die ervaring vergeet ik zeker nooit meer.

Hiphop is de stijl waar ik mij het meeste thuis bij voel. De afgelopen jaren heb ik mij vooral verdiept in de stijlen (House, Whaacking, Locking, Girly,…) binnen hiphop. Deze stijlen brengen elk op hun eigen manier een andere vibe uit mij, met elk hun eigenheid en happy feeling.

Dat “happy feeling” gevoel is super belangrijk tijdens het dansen. Als je danst moet je vooral plezier hebben in wat je doet, op een podium, in een danszaal of zelfs in je kamer. Mijn doel is om mijn ervaringen en plezier te mogen delen met anderen en om dat gevoel van geluk door te kunnen geven.


Laure Dansdocent Hip Hop bij Moves & fun Kruisem

Laure


Docent Hip Hop

Laure: Voor mijn eerste ontmoeting met dans moet ik teruggaan naar mijn kleutertijd. Liefde op het eerste gezicht was het eerlijk gezegd niet. Ik stopte er dan ook al vrij snel weer mee. Hoe dan ook, de clichématige ‘danskriebel’ was wel degelijk aanwezig en zorgde ervoor dat mijn ouders mij niet veel later inschreven bij een andere dansschool. En toen was ik vertrokken! Elke zaterdagnamiddag trouw op post voor een uur vol dansplezier. Nu, vele jaren (en danslessen) later, kan ik me niet voorstellen dat ik mijn vrije tijd met een andere hobby had gevuld. Op termijn bleef het natuurlijk niet meer bij één uurtje in de week en ik zou wel durven zeggen dat de echte passie voor dans op die manier is ontstaan. Dans werkt toch wel als iets verslavend, je weet wel: hoe meer, hoe liever! Maar dan eerder ‘meer’ als in ‘meer divers’. Ik genoot er altijd van om nieuwe stijlen uit te proberen en zo mijn veelzijdigheid als danser uit te bouwen. Het grootste plezier haal ik echter uit de momenten waarop ik dans kan delen met een publiek. Dans kan mensen samenbrengen en dat maakt het de moeite waard.

Mijn dansbasis is zeker en vast gelegd tijdens de lessen modern. Daar ben ik namelijk mee gestart en ik volg hier tot op de dag van vandaag nog altijd lessen in samen met hip hop. In de tussentijd heb ik ook een aantal andere stijlen geprobeerd, de ene al langer dan de andere. Eerst nam ik er ballet bij, meer bepaald neoklassiek, met dan ook voor korte tijd pointes lessen en later volgde ook nog musical jazz. Ik genoot ervan om me even een elegante ballerina of een expressieve musical ster te wanen, maar echt op mijn lijf geschreven waren deze rollen toch niet. Vooral het starten met hip hop is voor mij als danser belangrijk geweest. Aangezien dit ook de stijl is waarin ik lesgeef, kan je al vermoeden dat ik mij hierin het meest kan uitleven en uitdrukken. Het is het energieke en krachtige aspect van hip hop die mij aanspreken. Door het minder technische karakter (alhoewel hip hop soms meer technisch is dan je zou verwachten) kan je je toch altijd net dat tikkeltje meer smijten naar mijn gevoel en daar hou ik van. Misschien komt dat ook net doordat dat nonchalantere het verst ligt van hoe ik ben als persoon en het dan wel ontspannend werkt om die kant van mezelf even los te laten.

Wat vind jij belangrijk tijdens je lessen?

Laure: De definitie die ik voor ogen heb voor dans is ‘het creatief omgaan met bewegen op muziek’. In dat opzicht probeer ik in mijn lessen de dansers voornamelijk bewegingen, in opwarmingsoefeningen of choreografieën, aan te reiken en hen technieken aan te leren, maar ik wil dan voornamelijk dat ze hier verder zelf mee aan de slag gaan. Als dansleerkracht vind ik het vooral mooi om te zien hoe elke danser op zijn eigen unieke manier mijn input overneemt en zijn eigenheid in de uitvoering ervan legt. Daarnaast heb ik persoonlijk dans ook altijd als een soort van teamsport gezien en dat maakt dat ik altijd al veel belang heb gehecht aan het groepsgevoel. Ik verwacht van mijn dansers respect én oog voor elkaar. Van elkaar kan je veel leren en als groepsdanser moet je je bewust zijn van je mededansers om zo samen als één geheel te bewegen.

Wat is jouw motivatie zin voor elke Moves & funner?

Laure: Je bent op je mooist wanneer je danst en je dans is op z’n mooist wanneer hij wordt uitgevoerd met gevoel en karakter. Durf dus maar lekker jezelf te zijn!


Lise Dansdocent Moderne Dans bij Moves & fun Kruisem

Lise


Docent Moderne dans

Lise: Al van kindsbeen af ben ik enorm gepassioneerd door dans. Elk vrij moment zette ik muziek op en maakte ik dansjes. Voor mijn ouders misschien wel tot vervelens toe. Mijn excuses aan hen voor al die keren dat ik hen kwelde met een zelfgemaakte show. Het was voor mij dan ook wekelijks uitkijken naar het uurtje dansen op zaterdag. Dans gaat voor mij hand in hand met muziek, een van mijn andere passies. Stilte vind ik zeer moeilijk, dus er staat altijd muziek op. Gedurende enkele jaren ging ik ook naar de muziekschool, waar ik notenleer en vioolles volgde. Mijn voorkeur ging toch uit naar dansen, dus focuste ik mij daarop. Tijdens het dansen ervaar ik nooit stress, ik kan ervan genieten. Sterker nog, het helpt mij net om de stress die ik wel heb, even te vergeten. Het vraagt veel energie, maar het geeft je dubbel zoveel terug. Daardoor kan je nadien alles terug helder bekijken en vol goede moed erin vliegen.

In de derde kleuterklas ben ik begonnen met moderne dans, wat ik tot op heden nog steeds doe. Dit is dan ook de stijl waarbij ik me als een vis in het water voel. Aan de ene kant is er het technische aspect. Dat vereist concentratie en beheersing van je eigen lichaam. Het zorgt ervoor dat, na al die jaren, je nog steeds kan bijleren. Er zijn ongetwijfeld nog heel wat technieken die me vreemd zijn en die ik nog aangeleerd kan krijgen. Daarnaast kan je anderzijds ook even alles loslaten. Moderne dans biedt je de kans om een eigen interpretatie te geven aan zowel de muziek als de choreografie met als gevolg dat je al je emoties kwijt kan in de uitvoering. Naast moderne dans volg ik op dit moment ook nog hiphop. In de praktijk ben ik eerder een pantoffelheld, maar in de lessen hiphop kan ik mezelf toch even als een stoer persoon voordoen. In het verleden heb ik ook neoklassiek, pointes en musical gevolgd. Elke stijl heeft zijn charmes en in elke stijl wordt een andere kant van je persoonlijkheid aangesproken.

Wat vind jij belangrijk tijdens je lessen?

Lise: Voorop staan het welzijn en het plezier van de kinderen. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich goed voelen en zichzelf kunnen zijn. Dat welzijn staat dan ook in rechtstreeks contact met de mogelijkheid tot groeien in de les. Daarnaast hecht ik, als leerkracht lager onderwijs, uiteraard ook veel belang aan de didactiek en de evolutie die de kinderen maken doorheen het jaar. Vanuit een inductieve methode breng ik de leerlingen graag nieuwe technieken bij. We gaan met de groep de pasjes bestuderen en samen ontdekken wat de aandachtspunten hierbij zijn. Spelenderwijs maken de kinderen zich de bewegingen en technieken eigen. Zo probeer ik hen een degelijke basis mee te geven om mee door te stromen naar de volgende groepen. Een derde centraal punt is haalbare uitdaging. In de leeftijdsgroepen waaraan ik lesgeef merk ik dat de voorkennis waarmee de kinderen starten, zeer divers is en ik wil aan al die niveaus tegemoetkomen. Dat werkt in twee richtingen. Enerzijds probeer ik het laagdrempelig te houden voor de dansers die pas gestart zijn. Anderzijds wil ik vermijden dat kinderen met wat meer ervaring gaan onderpresteren en hun motivatie verliezen. Voor elk kind moet de uitdaging aanwezig blijven en zich bovenal situeren in de zone van de naaste ontwikkeling.

Wat is jouw motivatie zin voor elke Moves & funner?

Lise: Niets is te moeilijk, zolang je er zelf maar in gelooft.


Lara Dansdocent Musical-Jazz bij Moves & fun Kruisem en Ronse

Lara


Docent Musical Jazz

Lara: Ik ben begonnen met ballet en naarmate de jaren vorderden zijn daar alsmaar meer stijlen bij gekomen. Enkele jaren heb ik contemporary gecombineerd met ballet. De controle die in ballet heel erg benadrukt wordt, kon ik dan even loslaten in de losse bewegingen die in contemporary centraal staan. Na een paar jaar heb ik contemporary ingeruild voor modern: een ideale combinatie van de sierlijkheid van ballet en de losse bewegingen en het gevoel van contemporary. Ik was nieuwsgierig naar meer en wou eens uit mijn comfortzone treden. Zo gezegd zo gedaan: ik begon met lessen hiphop. Het was toch wel even wennen om mij in de stoere hiphopstijl te wanen na al die jaren ballet. Een ballerina die hiphop doet, het ziet er toch dikwijls een beetje grappig uit he ;). Het is nog steeds de stijl die het meest uit mijn comfortzone ligt, maar ik vind het fantastisch om te doen. Aangezien ik graag eens uit mijn comfortzone treed, heb ik dan ook met vol enthousiasme de kans gegrepen toen Malou mij vroeg om de lessen musicaljazz te geven. Ik vind het geweldig om mijn leerlingen de allures aan te leren van een musicaldanser. Het showgehalte in de choreo’s die ik maak, vind ik een geweldige aanvulling waar ik bij mijn andere stijlen die ik volg nog niet mee was in aanraking gekomen.

Ook tapdans kan ik sinds kort afvinken op mijn lijstje en dat lijstje staat nog vol met andere stijlen die ik wil afvinken.  In mijn ogen is veelzijdigheid zeer belangrijk in de ontwikkeling van een danser, dus ik vind het fantastisch iedere keer dat ik kan proeven van een nieuwe stijl. Maar als ik dan echt moet antwoorden op de stijl waar ik mij het meest in thuis voel, zal ik toch ballet moeten antwoorden. Het is de stijl die ervoor heeft gezorgd dat ik een goede basis heb voor andere stijlen. Doorheen de jaren is ballet een constante gebleven en daardoor voelt een balletles voor mij heel vertrouwd aan.

Ik heb een paar elementen die ik ontzettend belangrijk vind in mijn danslessen. Ten eerste moeten mijn leerlingen zichzelf kunnen zijn. Iedereen is uniek en dat maakt dans ook heel mooi. Iedereen heeft zijn eigen manier om te bewegen en dat vind ik fantastisch om te zien. Dit hangt samen met respect hebben voor elkaar. Niks is mooier als ik zie dat mijn leerlingen elkaar complimentjes geven over hoe goed ze de choreo of oefening uitgevoerd hebben. Vervolgens draag ik ook inzet heel hoog in het vaandel. Fouten maken mag en is zelfs noodzakelijk om uit te leren. Niemand is perfect en daarom is het belangrijk om iedere keer te streven naar een betere versie van jezelf zonder je te vergelijken met anderen, vergelijk je alleen met jezelf! Tenslotte is het belangrijkste in al mijn lessen: plezier! Dansen is voor mij een uitlaatklep en ik haal er zoveel plezier uit, dus dan wil ik dat ook overbrengen in mijn lessen!

Wat vind je belangrijk tijdens je lessen?

Lara: Ik heb een paar elementen die ik ontzettend belangrijk vind in mijn danslessen. Ten eerste moeten mijn leerlingen zichzelf kunnen zijn. Iedereen is uniek en dat maakt dans ook heel mooi. Iedereen heeft zijn eigen manier om te bewegen en dat vind ik fantastisch om te zien. Dit hangt samen met respect hebben voor elkaar. Niks is mooier als ik zie dat mijn leerlingen elkaar complimentjes geven over hoe goed ze de choreo of oefening uitgevoerd hebben. Vervolgens draag ik ook inzet heel hoog in het vaandel. Fouten maken mag en is zelfs noodzakelijk om uit te leren. Niemand is perfect en daarom is het belangrijk om iedere keer te streven naar een betere versie van jezelf zonder je te vergelijken met anderen, vergelijk je alleen met jezelf! Tenslotte is het belangrijkste in al mijn lessen: plezier! Dansen is voor mij een uitlaatklep en ik haal er zoveel plezier uit, dus dan wil ik dat ook overbrengen in mijn lessen!

Wat is jouw motivatie zin voor elke Moves & funner?

Lara: Dansen is leuk, dus laat dat enthousiasme de vrije loop en laat zien dat je het leuk vindt!


Amber Dansdocent Moderne Dans bij Moves & fun Ronse

Amber


Docent Moderne dans

Amber: Ik ben in de tweede kleuterklas gestart met dansen en heb er sindsdien mijn hart aan verloren. Op vier jarige leeftijd stond ik als enthousiaste kleuter in de moderne les, maar ik trok ook graag mijn strakke maillot aan om als iets serieuzere kleuter in de balletles te gaan staan. Daarnaast heb ik ook nog verschillende andere hobby’s geprobeerd zoals toneel en turnen, maar toen ik een keuze moest maken was die snel gemaakt: dansen. Op school was ik een heel verlegen meisje, maar eens ik op die dansvloer stond, kwam ik helemaal tot mijn recht. Dansen is echt mijn ding, want daar kan ik altijd helemaal mezelf zijn en ben ik voor niets of niemand verlegen. Het enige moment in de week waar ik niet beter probeer te zijn dan iemand anders, maar elke week probeer beter te zijn dan mezelf. 

Ik ben begonnen met modern en klassiek ballet. Doordat ik mezelf steeds verder wou uitdagen om beter te worden, ging ik ook lessen met pointes volgen en deed ik verschillende stages. Op die manier maakte ik ook kennis met hiphop en musical. De combinatie school en dansen werd wat veel, waardoor ik keuzes heb moeten maken. Hierdoor volg ik nu alleen nog lessen modern en hiphop, maar ik zal me het meest thuis in de moderne dans. 

Wat vind je belangrijk tijdens je lessen?

Amber: Ik geef zelf les aan de kleutertjes waar voor mij plezier en vriendschap voorop staat. Natuurlijk wil ik hen een basistechniek meegeven, maar dit gebeurt steeds op een laagdrempelige manier. Voor mij is het helemaal niet belangrijk dat ze alles perfect kunnen, wel verwacht ik dat ze openstaan om nieuwe dingen te leren en zich hier ook voor inzetten. Op die manier kan ik ze het jaar erop met een goede basis doorsturen naar een hogere groep. Ik ben de juf maar wil in de eerste plaats ook een vertrouwd persoon voor hen zijn. Het is belangrijk dat ze naar me luisteren, maar dat er zeker ook ruimte is om eens iets te delen in de les. Zelf probeer ik ook voldoende afwisseling te steken in mijn lessen tussen spelletjes, oefeningen en dansjes aanleren. Op deze manier wil ik mijn kleuters elke week opnieuw blijven prikkelen. 

Wat is jouw motivatie zin voor elke Moves & funner?

Amber: Het moet niet perfect zijn, foutjes maken mag zolang je maar je best doet en heel veel plezier hebt!

Yara Dansdocent Musical jazz bij Moves & fun Ronse

Yara


Docent Musical Jazz

Dansen doe ik al van toen ik heel klein was. Overal waar ik ga en sta ben ik wel aan het dansen. In de keuken,op school,op straat,in de winkel,… noem het maar op. Ik kan me geen leven inbeelden zonder dans.

In mijn 3de kleuterklas schreven mijn ouders me in voor moderne dans en dit vond ik super leuk, een aantal jaren later kon ik al mijn energie en mijn stoere kant kwijt toen ik hip hop begon te volgen. Ik hou van diverse stijlen dus voegde ik er ook nog musical jazz aan toe waar ik mijn allure en energie dan ook weer kwijt kon na een lange schooldag.

Als snel voegde ik er er ook nog tapdans aan toe. Het is mijn passie en iets waar ik niet meer zonder mee kan. Het helpt me om mijn hoofd eens leeg te maken en even alles te vergeten omdat je in een groep terecht komt waar je je goed kan voelen en je jezelf kan zijn.

Ook kon ik dit uiten door danskamp te volgen en te geven. Door al deze jaren van danslessen en leuke optredens vond ik het super leuk dat ik gevraagd werd om les te geven. Zeker in een dansstijl waar ik het innerlijke allure van de kinderen naar boven kan laten komen en hun karakter kan laten openbloeien net zoals ik dit heb kunnen doen.

Uit ervaring vind ik respect zeer belangrijk want iedereen is gelijk, komt om te dansen en plezier te maken. En dat is het belangrijkste want iedereen kan elkaar helpen, want fouten maken is menselijk en samen als een geheel beter worden door van elkaars verschillen te leren. Hierdoor kunnen we leuke opwarmingsoefeningen en choreos zien en alle fantastische talenten aan de mensen laten zien. En iedereen laten shinen.

Louise Dansdocent Moderne Dans voor jong volwassenen bij Moves & fun Ronse

Louise


Docent Moderne Dans jong volwassenen

Ongeveer 20 jaar geleden ontdekte ik mijn liefde voor dans toen mijn mama mij voor de eerste keer afzette in een grote, imposante balletzaal. Al snel bleek deze balletzaal een tweede thuis te zijn en had ik een wekelijkse afspraak met de balletbarre in een pakje, roze collant en strak dotje.

Vandaag de dag heb ik mijn diploma hogere graad dans en specialisatie klassieke dans van de Stedelijke Kunstacademie in Gent en Deinze op zak en ben ik nog steeds lid van een semi-professioneel neoklassiek dansgezelschap.

Naast ballet bleek de danskriebel echter zodanig groot te zijn in mijn jonge jeugd dat ik mijn weg ook vond naar dansschool Moves & Fun. Modern-jazz, hip hop, musical-jazz, tapdans; hoe meer hoe liever en allemaal vind ik het even fantastisch om te doen! De ene stijl al een grotere uitdaging dan de andere moet ik toegeven, maar elk op zich een enorme verrijking van de danser die ik vandaag ben.

5 jaar geleden heb ik dan ook mijn passie voor het lesgeven ontdekt. Naast zelf op het toneel staan heb ik de mogelijkheid gehad als lesgever Musical Jazz te kunnen werken in de middelbare en hogere graad in het deeltijds kunstonderwijs. De veelzijdigheid waar ik zo van hou in alle dansstijlen waarvan ik al heb mogen proeven, laat ik dan ook graag weerspiegelen in het lesgeven. Ik hou ervan de leerlingen in mijn dansles uit te dagen met technische choreografieën. Ik hou ervan om te zien hoe zij in het leerproces zichzelf en hun eigen verwachtingen overstijgen en elke week kunnen groeien. Ik hou ervan om iemand te zien uitgroeien tot een performer die via dans een verhaal weet te vertellen.

En zo sta ik nu vol verlangen en ambitie voor deze nieuwe uitdaging als docent Moderne Dans bij Moves & Fun. Benieuwd wat het nieuwe jaar zal brengen, maar ik heb vooral veel zin in alle dansuurtjes die eraan komen!

Stephanie Dansdocent Musical Jazz bij Moves & fun Ronse

Stephanie


Docent Musical Jazz

De danskriebel zit al van kinds af aan in mij! Sinds mijn 2de kleuterklas ben ik begonnen met dansen. In de loop der jaren is dansen een vast onderdeel van mijn leven geworden.

Sinds 2017 dans ik bij Moves en fun, waar ik helemaal open gebloeid ben en waar ik als danser vooral plezier heb leren hebben. Toen ik klein was, heb ik nog urban en hiphop gedaan. Bij Moves en fun heb ik hiphop en moderne dans gevolgd, dat zijn dansstijlen die ik beide heel graag doe!

Na 18 jaar dansen en 5 jaar kleuter turnen te hebben gegeven, start ik met dansles geven! Een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme aanga! Dansen omvat zoveel mooie dingen: plezier maken, ontspannen, discipline opbouwen, werken aan een gezond lichaam en geest, vrienden maken, zelfvertrouwen opbouwen, verbondenheid … En dat zijn enkele van de redenen waarom ik dansen zo mooie sport vind. Het is veel meer dan sporten alleen!

Naast het dansen steek ik mijn energie en enthousiasme in mijn fantastische job als begeleider in de jeugdzorg! Dit zorgt ervoor dat ik inclusie en verbondenheid belangrijk vind. Na het behalen van mijn bachelor in orthopedagogie ben ik nu gestart met mijn bachelor in het lager onderwijs. Zoals je kunt zien ben ik een bezige bij die graag uitdagingen aangaat en die graag werkt met de doelgroep: kinderen en jongeren! Ik ben iemand die altijd in alles het positieve probeert te zien en gelooft in de groei, talenten en sterktes van iedereen!

Ook in mijn danslessen wil ik dit alleen maar stimuleren: dat iedereen op zijn eigen unieke manier zijn weg vindt in mijn danslessen en in het dansen zelf.

Wat vind jij belangrijk tijdens je lessen?

Stephanie: Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig is en dat er oog is voor een positieve groepssfeer! Ik heb oog is voor een positieve groepssfeer! Hiernaast zet ik in op zelfvertrouwen, discipline, energie, groei, techniek en vooral PLEZIER!

Wat is jouw motivatiezin voor elke Moves & funner?

Stephanie: Ik geloof in jullie danstalent dus straal, maak plezier, doe je best en geniet van elk moment! Foutjes maken is niet erg en mag! Voor mij is het belangrijkste een gezichtje met een lach!

Malou Bezielster en Dansdocent Moderne Dans bij Moves & fun Ronse

Malou


Docent Moderne dans

Malou: Mijn favo stijl is zonder twijfel modern. Daar voel ik mij helemaal in thuis, Zet ik muziek op in mijn auto, of hoor ik muziek in de winkel is mijn lichaam direct aan het dansen (soms kijken de mensen dan eens raar naar mij, maar SO WHAT wanneer ik dans ben ik het gelukkigste!.

Ik vind het leuk om met mijn groepen af en toe eens zotte, grappige choreo’s te maken maar ook evengoed eens diepgaande stukken, waar we de toeschouwers mee kunnen raken en ze ons verhaal die wij willen over brengen ze te laten begrijpen.

Naast modern vind ik het heel fijn om af en toe eens uit mijn comfort zone te komen en tapdans of musical-jazz of zelf hip hop les te volgen 😊

Wat vind je belangrijk tijdens je lessen?

Malou: Dat we als groep samen naar ons doel kunnen werken. Soms wordt dansen niet aanschouwt als teamsport, maar eigenlijk is elke dansen even belangrijk elke voetballer in de voetbalgroep. Maken we een nieuwe choreografie per 2 of per 3, oefenen we bepaalde lift en tricks waar er dansen moeten opgevangen worden… Alleen maar door samen te werken en er wekelijks samen te zijn kunnen alles tot een goed einde brengen en schittert iedereen tijdens ons optreden of opendeurdag. Daarnaast vind ik open communicatie ook heel belangrijk tijdens mijn lessen. Zit je al dansers met iets, is er een onderlinge discussie met mede dansers, of voel je je gewoon eventjes niet goed in u vel…. Ik ben een luisterend oor voor alle Moves & funners van groot te klein en hopelijk kunnen we samen zoeken naar oplossingen.

Wat is jouw motivatie zin voor elke Moves & funner?

Malou: Wat maakt ons sterk? Teamwerk! – Geniet, lach en dans

Maak kennis met ons
sport & spel team

Maya

Yara

Julie

Naomie

Laure

  Zin om te dansen, te bewegen en fun te beleven?

  Heb je ook een passie voor moderne dans, hiphop, musicaljazz of tapdans? Kom dan dansles volgen bij Malou en haar top team! Volg je dromen!

  Of heb je peuters of kleuters die graag sporten, maar geen zin hebben om elke week dezelfde sport te beoefenen? Dan is ons sport en spel programma de ideale oplossing.

  Winkelwagentje
  • No products in the cart.
  0