Skip to main content

Huisreglement voor de Moves & fun lessen

INSCHRIJVEN

Om ervoor te zorgen dat je bij Moves & fun kan komen dansen en/of sporten dient elke Moves & funner zich in te schrijven via de website. 2x per schooljaar (begin van de lessenreeks in september en begin van de lessenreeks in januari)

VERZEKERING

De verzekering wordt betaald bij de inschrijving van een nieuw schooljaar. De Moves & funner is pas verzekerd bij het betalen van lidgeld + het inschrijven via de site. Elke Moves & funner is verzekerd via danssportvlaanderen.

COMMUNICATIE

Het is heel normaal dat je als ouder vragen hebt voor de juffen/meesters, maar denk eraan dat de juffen verder les moeten geven aan andere Moves & funners. Heb je vragen, opmerkingen, tips, leuke weetjes voor de juffen. Mail het door naar malou@movesenfun.be jouw vraag komt dan zeker terecht bij de juiste juf/meester.

VERLOREN VOORWERPEN

Moves & fun is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen.

LESSEN KUNNEN NIET DOORGAAN DOORDAT DE DOCENT ZIEK IS

Vinden wij niet tijdig vervanging, dan proberen wij iedereen te verwittigen via onze online kanalen (facebook, nieuwsbrief,….)

LESSEN KUNNEN NIET DOORGAAN DOOR CORONA

Door overmacht (bv corona): Wij bekijken intern wat er mogelijk is, lessen inhalen, de volgende betaling in vermindering brengen. Er kunnen ook lessen geannuleerd worden.

PROEFLES

Het hele jaar door is er de mogelijkheid om een les komen proberen bij Moves & fun. Gelieve dit wel eerst via mail te melden, zodat we de juiste docent ervan op de hoogte kunnen brengen.

OPTREDEN/OPENDEURDAG

  • In de even jaren werken we aan een groot optreden Dit vindt telkens plaats in de Mastbloem te Kruisem tijdens de paasvakantie.
  • In de oneven jaren zal er in de maand mei een opendeurdag plaats vinden zowel in Ronse voor de dansers van Ronse als in Kruisem voor de dansers van Kruisem.

Voor de Beide showmomenten wordt er een engagement verwacht van de dansers en ouders, Het is voor Moves & fun een heel fijn moment waar iedereen naar uitkijkt en naartoe leeft.

KALENDER

Alle datums wanneer er lessen zijn staan vermeld op de site (bij de dansstijl/sportgroep die je volgt) Gebeuren er wijzigingen van datum of locatie dan wordt iedereen via nieuwsbrief op de hoogte gebracht.

MOVES & FUN COMMUNICEERT

Wij communiceren altijd via nieuwsbrief, alle nieuwsbrieven vindt je ook terug op de site. Om op de hoogte te zijn van het reilen en zielen binnen. Moves & fun, controleer je best op verschillende tijdstippen doorheen het schooljaar jullie mailverkeer.

ETHISCH SPORTEN

Moves & fun beschikt over een gedragscode. Deze kan u hier onderaan downloaden.

MOVES & FUNNER STOPT MET DE WEKELIJKSE ACTIVITEIT

Bij stopzetting van lessen worden de betaalde lidgelden niet terugbetaald.

Winkelwagentje
  • No products in the cart.
0