Zomerkamp op avontuur in Kroatië in juli 2020

Pizza festijn à volonté

waar & wanneer

Op 14 febr. 2019 geven we voor alle smulpaapjes groot en klein een PIZZA FESTIJN. Vanaf 18u30 is iedereen welkom in C.C. De Mastbloem in Kruisem. De keuken blijft open tot 21u.

ruime keuze en à volonté

En het leukste nieuws is dat je kan à volonté smullen. Er is een ruime keuze uit pizza met ham, champignon, chorizo, zalm, pizza hawai en veggie. Met dessert voor iedereen en alternatieven voor de niet pizza-lovers.

Iedereen welkom

Dansers, ouders, vrienden, familie en sympathisanten van Moves & fun. En elke pizza-lover die wil gaan voor 'the best pizza in town!'

Kaarten bestellen

Voor volwassenen is de prijs €17,-. Voor kinderen/tieners minder dan 12 jaar kost een kaart €12,- en voor de kleinsten jonger dan 4 jaar €9,-. Je kan de kaarten hier op de website bestellen.

Bestelformulier kaarten pizzafestijn

Vul het aantal gewenste kaarten in

Vul uw gegevens in

Gelieve het totaalbedrag over te schrijven op rekeningnummer BE44 9501 8094 5145 met vermelding van uw naam + pizza festijn.

*vereiste velden

We sturen je een e-mail ter bevestiging.

LET OP!

Als je deze bevestigingsmail niet zou ontvangen, dan is je bestelling niet doorgekomen! Probeer dan opnieuw of neem contact met me op.

Schrijf je in voor de Moves & fun nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van alle Moves & fun nieuwtjes? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Wens je uit te schrijven? Jammer. Stuur me Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van jouw naam en emailadres.

Zin om te dansen, te bewegen en fun te beleven?

Heb je ook een passie voor moderne dans, hiphop, musicaljazz of tapdansen? Kom dan dansles volgen bij Malou en haar top team! Volg je dromen.
Of heb je kinderen die graag sporten, maar geen zin hebben om elke week dezelfde sport te beoefenen? Dan is ons sport en spel programma de ideale oplossing.

Disclaimer
Privacy

Een creatie van eXponent