Pizza festijn
à volonté

waar & wanneer

Op zondagmiddag 19 maart 2023 geven we voor alle smulpaapjes groot en klein een PIZZA FESTIJN. Vanaf 12u is iedereen welkom in C.C. De Mastbloem in Kruisem. De keuken blijft open tot 14u30.

ruime keuze en à volonté

En het leukste nieuws is dat je kan à volonté smullen. Er is een ruime keuze uit pizza met ham, champignon, chorizo, zalm, pizza hawai en veggie. Met dessert voor iedereen en spaghetti voor de niet pizza-lovers.

Iedereen welkom

Dansers, ouders, vrienden, familie en sympathisanten van Moves & fun. En elke pizza-lover die wil gaan voor 'the best pizza in town!'

Kaarten bestellen

Voor volwassenen is de prijs €20,-. Voor kinderen/tieners minder dan 12 jaar kost een kaart €15,- en voor de kleinsten jonger dan 5 jaar €9,-.

Bestel uw kaarten

Vul uw gegevens in:

Naam van de Moves & funner aan wie de tickets mogen meegegeven worden:

Gelieve het aantal spaghetti eters te vermelden:

De informatie die je ingeeft wordt op een veilige manier verstuurd en bewaard. Deze zal enkel gebruikt worden voor eigen communicatie en verzekeringsadministratie en blijft vertrouwelijk.

* gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

Zin om te dansen, te bewegen en fun te beleven?

Heb je ook een passie voor moderne dans, hiphop, musicaljazz of tapdansen? Kom dan dansles volgen bij Malou en haar top team! Volg je dromen.
Of heb je kinderen die graag sporten, maar geen zin hebben om elke week dezelfde sport te beoefenen? Dan is ons sport en spel programma de ideale oplossing.

Voor meer info contacteer Malou

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.