Skip to main content

Inschrijven danslessen

Dansen en samen gelukkig zijn

Er kan opnieuw ingeschreven worden voor de lessenreeksen in het najaar van 2023 die van start gaan in september.

Opgelet! Gelieve uw Moves & funner voor aanvang van de eerste les in september hier in te schrijven en alsook te betalen. Alvast bedankt en tot dan!

Inschrijving nieuwe lessenreeks najaar 2023

Gegevens van de persoon die wordt ingeschreven

Gegevens van de ouders

Kies de lessenreeks(en) in KRUISEM waarvoor je wenst in te schrijven
Kies de lessenreeks(en) in RONSE waarvoor je wenst in te schrijven
De informatie die je ingeeft wordt op een veilige manier verstuurd en bewaard. Deze zal enkel gebruikt worden voor eigen communicatie en verzekeringsadministratie en blijft vertrouwelijk. Gelieve ons te verwittigen indien je wenst dat beeldmateriaal van uw kind niet gebruikt wordt in publicaties van Moves & fun. Zie ons privacybeleid onderaan elke pagina.

*gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

Gratis proefles!

Wil je graag eens vrijblijvend een dansles proberen? Dat kan gerust!
Malou Liveys lesgever moderne dans Kruishoutem

Docenten

Gebeten door de Moves & fun microbe
Lies Docent Hip Hop

Malou


Docent Moderne dans
en jeugdverantwoordelijke

 

Toen Malou 3 jaar was, was ze ervan overtuigd dat ze ging dansen en niet enkel ballet maar gewoon dansen. Malou kan het zich nog heel goed herinneren dat ze als klein meisje met haar rood danspak met allemaal minnie mousejes erop stond te dansen door het huis.

Op haar 5 jaar is ze begonnen met ballet, als snel kwam daar jazz en spaanse dans bij.

Tijdens het middelbaar ondekte Malou de maggie en passie van moderne dans. Moderne dans heeft altijd een speciaal plaatsje gekregen in het leven van Malou.

Na jaren les te geven bij verschillende dansscholen en tijdens verschillende danskampen was het in 2010 tijd om haar eigen ding te doen.

Moves & fun was geboren! Waar ze altijd van droomde is nu werkelijkheid: haar eigen dansschool! Met het zelf organiseren van grote optredens en kampen.

Het zien van de blije lachende gezichtjes van alle dansers en sinds 2012 alle turners deed en doet haar hart sneller slaan.
MF 661
177 MF Classes 20141013
MF 632

Lies Docent Hip Hop

Shahkaar


Docent Hip Hop

 

Shahkaar Mughal raakte al op jonge leeftijd verslaafd aan dansen door het bewonderen van bewegingen en performers in muziekvideo's op televisie. Op tienjarige leeftijd begon hij echter danslessen te volgen vanwege het gebrek aan mogelijkheden en de beperkte dansscène in zijn stad Blankenberge, dus begon hij tot zelfstudie door online tutorials te bekijken.

Op 17-jarige leeftijd wist hij dat hij een carrière in de dans wilde nastreven, met als belangrijkste focus streetdance.

Na zijn verhuizing naar Gent op 18-jarige leeftijd werd hij een toegewijd lid van de UC Crew. Daar deed hij kennis en ervaring op in de dansindustrie.

Ondertussen had hij het voorrecht om op te treden voor grote artiesten als Skrillex, David Guetta, Afrojack, Netsky, Dimitry Vegas en Like Mike. Hij had ook de kans om samen te werken met verschillende bedrijven zoals Audi, Global Village (Dubai), Tomorrowland.

Vanaf nu woont Shahkaar terug in België en werkt hij als danser, terwijl hij zich nog steeds graag wil ontwikkelen als danser/persoon.

Shahkaar gaf les op verschillende scholen in België, Dubai en het Verenigd Koninkrijk. Hij gebruikt zijn eigen creatieve choreografische vaardigheden om frisse bewegingen te produceren die jonge dansers kunnen uitvoeren in showcases en wedstrijden.


Dorian Liveyns Docent Musicaljazz en tapdans

Dorian


Docent Musicaljazz
en Tapdans

Dorian is begonnen met dansen toen hij 6 jaar was. Door de jaren heen volgde hij les bij verschillende docenten waardoor hij ook in staat was om van diverse stijlen te proeven. Na zijn middelbare opleiding WoordKunst-Drama in het Secundair Kunst Instituut (SKI) te Gent vervolledigde hij zijn middelbare opleiding met een 7e jaar Musical in de Kunsthumaniora van Brussel. In 2012 werd hij aangenomen op in Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) te Tilburg voor de vakopleiding Musicaltheater.

Na het afstuderen in 2016 heeft hij al enige ervaring mogen opdoen in het professionele werkveld. Op televisie was hij te zien bij o.a. Prinsessia, GhostRockers en televisie commercials. Op het toneel in de musicals: Wickie, Maya, Pippi Langkous, The Little Mermaid, 40-45, Titanic en Daens.


Astrid


Docent Moderne dans

Astrid haar grootste hobby is, je kan het al raden, dansen! Op haar zes jaar had ze reeds de smaak te pakken en ging ze hedendaagse dans volgen. Enkele jaren later begon ze bij Moves & Fun eerst met modern en daarna ook met hiphop. Ook heeft ze enkele jaren ballet gevolgd. In de week vind je haar op haar kot in Leuven, waar ze studeert voor bio-ingenieur.

Wistjedatje: Astrid is een echte Moves & funner want vanaf de start van de dansschool is ze er al bij en ook op elk kamp was ze al van de partij!


Alexia


Docent Moderne dans

Eindelijk de derde kleuterklas, Alexia kon starten met dansen! Sinds dat moment is ze er dan ook nooit meer mee gestopt. Verschillende stijlen heeft ze kunnen uitproberen, van modern tot klassiek, hiphop, musical jazz en tapdans. Nu mag ze zelf haar passie voor moderne dans delen met de kleinsten van Moves & Fun.
Naast de danszaal vind je haar in de week terug in Gent, waar ze studeert voor industrieel ingenieur biowetenschappen.


Laure Stagiair Hip Hop

Laure


Docent Hip Hop

Als kleuter heeft Laure heel wat verschillende hobby’s geprobeerd, maar niets leek haar echt helemaal te liggen. Tot ze rond de leeftijd van zeven jaar begon met dansen. Al snel had ze de dansbacterie helemaal te pakken en hoe langer ze ermee bezig was, hoe liever ze het begon te doen. Ze startte met hedendaagse dans. Wanneer Laure de kans kreeg om van andere stijlen te proeven, heeft ze die kans altijd gegrepen. Zo begon ze met hip hop en volgde een tijdje ballet, pointes en musical jazz. Het enthousiasme en de gedrevenheid, die ze hierbij meekreeg van haar eigen dansdocenten, wil ze op haar beurt doorgeven aan een nieuwe generatie dansers.

Tijdens de middelbare school studeerde Laure Latijn-Wetenschappen en ontwikkelde zich ook een passie en interesse voor wetenschap. Die interesse kan ze de dag van vandaag kwijt in de opleiding Biochemie en Biotechnologie.

IMG 5430
IMG 5432
2913 Summer Dance Workout 2016 Voorstelling
2919 Summer Dance Workout 2016 Voorstelling
IMG 5433
14030939 804776012992417 242608522 N

Linde Stagiair Hip Hop

Lise


Docent Moderne dans

Ik kan me geen periode voorstellen waarop ik mijn zaterdag niet al dansend doorbracht. Ik ben beginnen dansen toen ik in de 2de kleuterklas zat. Ook naast de dansles maakte ik mijn eigen choreografietjes en zette showtjes op poten om de familie te entertainen op eender welke gelegenheid.
Aangezien ik studeer voor leerkracht lager onderwijs, is dit een unieke kans om verder te oefenen en op een andere manier kinderen iets bij te brengen.
Naast zelf les geven, leer ik ook graag bij. Ik volg nu modern en hiphop. Vroeger heb ik ook nog musical, ballet en pointes gedaan.