Extra danslessen
in de zomervakantie

Eindelijk terug dansen en terug samen gelukkig zijn!

STA JE OOK TE POPELEN OM OPNIEUW TE KUNNEN DANSEN?

Eindelijk nieuwe danslessen in zicht zowel in Kruisem als in Ronse.

We kregen bericht van zowel de sportdienst van Ronse als van Kruisem dat ze hun buitenruimtes ter beschikking stellen voor onze dansschool. Als we tijdens onze dansdagen nog niet binnen mogen sporten dan kunnen we volledig veilig buiten dansen.

De extra dansdagen in Kruisem gaan door op
zaterdag 4 juli en zondag 16 augustus.

De extra dansdagen in Ronse gaan door op
donderdagavond 2 juli en 13 augustus.

Wat gaan we doen op deze dagen?

Elke groep komt gedurende een danssessie van 45 min hun dansjes oefenen voor het optreden.

WAAR?

Als de sporthal van Kruishoutem en de muziekschool van Ronse dan al open mogen, zal alles binnen doorgaan, rekening houdend met de dan geldende maatregelen. Zijn de gebouwen nog gesloten, dan dansen we buiten. We houden jullie tijdig op de hoogte hiervan.

Wanneer word je verwacht?

Wij gaan een uurrooster opmaken, zodat er bij de wissel contact met andere groepen kan vermeden worden. We houden jullie rond eind juni op de hoogte hiervan.

Wat is de kostprijs?

Per les is het 5 euro.

Dit wordt niet aanschouwd als een inhaalles. (Deze worden verrekend bij de inschrijving voor semester september-december).

Een voorbeeldje: Stella zit in 1-2 middelbaar en volgt moderne dans, hip-hop en tapdans. Dan is het voor haar 15 euro/dansdag.

Hoe inschrijven?

Hieronder kan je het inschrijvingsformulier invullen. Gelieve enkel via dit inschrijvingsformulier te werken. Zo hebben wij er een duidelijk zicht op hoeveel Moves & funners aanwezig zullen zijn.

Inschrijving extra dansdagen zomer 2020

Gegevens van de persoon die wordt ingeschreven

Gegevens van de ouders

Kies je dansgroep(en) in KRUISHOUTEM waarin je aan het oefenen was voor het dansoptreden

Kies je dansgroep(en) in RONSE waarin je aan het oefenen was voor het dansoptreden

De informatie die je ingeeft wordt op een veilige manier verstuurd en bewaard. Deze zal enkel gebruikt worden voor eigen communicatie en verzekeringsadministratie en blijft vertrouwelijk. Gelieve ons te verwittigen indien je wenst dat beeldmateriaal van uw kind niet gebruikt wordt in publicaties van Moves & fun. Zie ons privacybeleid onderaan elke pagina.

*vereiste velden

Malou Liveys lesgever moderne dans Kruishoutem

Schrijf je in voor de Moves & fun nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van alle Moves & fun nieuwtjes? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Wens je uit te schrijven? Jammer. Stuur me Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van jouw naam en emailadres.

Docenten

Gebeten door de Moves & fun microbe
Lies Docent Hip Hop

Malou


Docent Moderne dans
en jeugdverantwoordelijke

 

Toen Malou 3 jaar was, was ze ervan overtuigd dat ze ging dansen en niet enkel ballet maar gewoon dansen. Malou kan het zich nog heel goed herinneren dat ze als klein meisje met haar rood danspak met allemaal minnie mousejes erop stond te dansen door het huis.

Op haar 5 jaar is ze begonnen met ballet, als snel kwam daar jazz en spaanse dans bij.

Tijdens het middelbaar ondekte Malou de maggie en passie van moderne dans. Moderne dans heeft altijd een speciaal plaatsje gekregen in het leven van Malou.

Na jaren les te geven bij verschillende dansscholen en tijdens verschillende danskampen was het in 2010 tijd om haar eigen ding te doen.

Moves & fun was geboren! Waar ze altijd van droomde is nu werkelijkheid: haar eigen dansschool! Met het zelf organiseren van grote optredens en kampen.

Het zien van de blije lachende gezichtjes van alle dansers en sinds 2012 alle turners deed en doet haar hart sneller slaan.

Lies Docent Hip Hop

Lies


Docent Hip Hop

 

Als kleuter startte Lies met de klassieke basis. Vanaf de eerste minuut in de balletzaal had ze de danskriebels te pakken. In de lagere school miste ze iets energiek, excentriek, een plek waar ze haar eigen persoonlijkheid/creativiteit in kwijt kon! Vanaf dat moment is ze hiphoplessen gaan volgen. De voorbije tien jaar en meer heeft ze in verschillende stijlen les gekregen: hiphop, pop, lock, wacking, waving, jazz funk, … heeft ze op haar palmares vervolledigd met verscheidene prijzen op wedstrijden, zowel als groep als duo als met haar eigen team: hiphop united, dansliga, danspunt,… Met lesgeven heeft ze de kans om haar liefde voor de muziek, de moves, maar ook de emoties over te brengen op kinderen en jongvolwassenen. Dat is voor haar de kers op de taart!


Dorian Liveyns Docent Musicaljazz en tapdans

Dorian


Docent Musicaljazz
en Tapdans

Dorian is begonnen met dansen toen hij 6 jaar was. Door de jaren heen volgde hij les bij verschillende docenten waardoor hij ook in staat was om van diverse stijlen te proeven. Na zijn middelbare opleiding WoordKunst-Drama in het Secundair Kunst Instituut (SKI) te Gent vervolledigde hij zijn middelbare opleiding met een 7e jaar Musical in de KunstHumaniora van Brussel. In 2012 werd hij aangenomen op in Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) te Tilburg voor de vakopleiding Musicaltheater. Na het afstuderen in 2016 heeft hij al enige ervaring mogen opdoen in het professionele werkveld. Op televisie was hij te zien bij o.a. Prinsessia, GhostRockers en televisie commercials. Op het toneel in de musicals: Wickie, Muerto, Maya en binnenkort PippiLangkous.

Astrid


Docent Moderne dans

Astrid haar grootste hobby is, je kan het al raden, dansen! Op haar zes jaar had ze reeds de smaak te pakken en ging ze hedendaagse dans gaan volgen. Enkele jaren later begon ze bij Moves & fun eerst met modern en daarna ook met hiphop. Ook heb heeft ze enkele jaren ballet gevolgd. In de week vind je haar op haar kot in Kortrijk, waar ze studeer voor bio-ingenieur.

Wistjedatje: Astrid is een een echte Moves & funner want vanaf de start van de dansschool is ze er al bij en ook op elk kamp was ze al van de partij!


Alexia


Docent Moderne dans

Eindelijk de derde kleuterklas, Alexia kon starten met dansen! Sinds dat moment is ze er dan ook nooit meer mee gestopt. Verschillende stijlen heeft ze kunnen uitproberen, van modern tot klassiek, hiphop, musical jazz en tapdans. Nu mag ze zelf haar passie voor moderne dans delen met de kleinsten van Moves & Fun.
Naast de danszaal vind je haar in de week terug in Gent, waar ze studeert voor industrieel ingenieur biowetenschappen.


Laure Stagiair Hip Hop

Laure


Docent Hip Hop

Als kleuter heeft Laure heel wat verschillende hobby’s geprobeerd, maar niets leek haar echt helemaal te liggen. Tot ze rond de leeftijd van zeven jaar begon te dansen. Al snel had ze de dansbacterie helemaal te pakken en hoe langer ze ermee bezig was, hoe liever ze het begon te doen. Ze starte met hedendaagse dans. Wanneer Laure de kans kreeg om van andere stijlen te proeven, heeft ze die kans altijd gegrepen. Zo begon ze naast hedendaagse dans ook met lessen ballet, pointes, hip hop en recentelijk ook met lessen musical jazz. Ondertussen dans ze al elf jaar en dat doe ze nog altijd met evenveel enthousiasme en gedrevenheid. Het is net om die gedrevenheid en dat enthousiasme, dat ze zelf meegekregen heeft van haar eigen dansdocenten, om het op haar beurt te kunnen doorgeven aan nieuwe dansers. Het is dat, dat het haar interessant lijkt om les te geven.
Tijdens haar middelbare school heeft ze Latijn-Wetenschappen gestudeerd. In begin van de middelbare school ging ze ook nog naar de muziekschool en speelde ze piano. Maar de twee hobby’s werden voor haar wat moeilijk om te combineren met schoolwerk en daarom heeft ze een keuze gemaakt. De keuze tussen dansen en piano spelen was bij haar vrij snel gemaakt. Vanaf september 2017 start ze met de opleiding biochemie en biotechnologie.

Linde Stagiair Hip Hop

Linde


Docent Hip Hop

Toen Malou Linde drie jaar geleden (zomer 2014) vertelde dat het aanbod van Moves & fun zou uitbreiden met Hip Hop was ze direct overtuigd. Een jaar daarna (september 2015) besloot ze ook de lessen Moderne dans te volgen.
Ze kijkt ernaar uit om les te geven omdat ze haar graag verder wil verdiepen in dans/Hip Hop. Ze vindt het ook spannend om haar creativiteit eens de vrije loop te laten gaan. Bovendien houd ze ervan om tijd door te brengen met kindjes.
Het hoofdstuk middelbaar is afgesloten met een diploma economie-wetenschappen. Eind september start ze dan haar studie Geschiedenis aan UGent.
Buiten dat alles reist Linde heel graag, houd ze van de natuur en is verslaafd aan muziek. Ook zingen is een passie van haar.
Linde Stagiair Hip Hop

Lise


Docent Moderne dans

Ik kan me geen periode voorstellen waarop ik mijn zaterdag niet al dansend doorbracht. Ik ben beginnen dansen toen ik in de 2de kleuterklas zat. Ook naast de dansles maakte ik mijn eigen choreografietjes en zette showtjes op poten om de familie te entertainen op eender welke gelegenheid.
Aangezien ik studeer voor leerkracht lager onderwijs, is dit een unieke kans om verder te oefenen en op een andere manier kinderen iets bij te brengen.
Naast zelf les geven, leer ik ook graag bij. Ik volg nu modern en hiphop. Vroeger heb ik ook nog musical, ballet en pointes gedaan.

Disclaimer
Privacy

Een creatie van eXponent