Dansoptreden 10 jaar Moves & fun in april 2020 in C.C. De Mastbloem Kruisem

Dit jaar staat het dansoptreden in het teken van 10 JAAR MOVES & FUN! We maken de revue van onze jonge geschiedenis met passie, coole moves en heel veel fun. Alle dansers groot en klein kijken alweer uit naar het hoogtepunt waar iedereen hard voor geoefend heeft. Van harte welkom op een ontroerend, magische en heel leuk spektakel. En geniet vooral van de blije gezichtjes en de schittering in de ogen.

SOMS VERLOOPT NIET ALLES ZOALS JE HET ZELF GEWILD HAD.

10 jaar Moves & fun, ik keek er zo hard naar uit!!! Maar dan deed het coronavirus in ons land haar intrede, "Geen paniek" dacht ik bij mezelf. "Het is nog meer dan 5 weken tot het ons optreden is".
Ik bleef positief, maar begon wel na te denken "Wat als het niet zo verloopt? Wat als het optreden niet kan doorgaan?"

Alle Moves & funners hebben er zo hard voor gewerkt en keken er allemaal zo hard naar uit. Ik kocht al heel wat nieuwe kostuums om ervoor te zorgen dat elke Moves & funner ging schitteren op het podium.
Ik kon niet zomaar zeggen, "het optreden wordt geannuleerd."

Het optreden verplaatsen brengt heel wat extra werk en een behoorlijk kostenplaatje met zich mee. Ik hoop dat jullie daar begrip voor tonen en met z'n allen naar onze Moves & funners komt kijken op 6,7 en 8 november 2020. 

Van harte bedankt en een dikke kus,

Malou

BELANGRIJK VOOR DE DANSERS

Mochten er dansers zijn die niet kunnen mee doen aan het optreden in november, laat het mij dan zo snel mogelijk weten! "Geen nieuws, goed nieuws" dat wil zeggen dat je kan mee dansen.

Zijn er dansers die niet mee konden dansen in april, maar wel kunnen mee dansen in november, laat het mij ook weten!

 

Schrijf je in voor de Moves & fun nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van alle Moves & fun nieuwtjes? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Wens je uit te schrijven? Jammer. Stuur me Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van jouw naam en emailadres.
Dansoptreden 2020

10 JAAR
MOVES & FUN

waar & wanneer

DE VOORSTELLINGEN ZIJN UITGESTELD NAAR 6,7 EN 8 NOVEMBER EN VINDEN PLAATS IN DE AULA VAN HET BERNARDUS COLLEGE IN OUDENAARDE!

WAAR?

De nieuwe aula/theaterzaal in het Bernardus College te Oudenaarde

VOORSTELLINGEN

Alle voorstellingen, met uitzondering van vrijdag 17u, worden verplaatst naar de respectievelijke data op het zelfde uur.

Vrijdag 6 november om 17u
Omwille van praktisch redenen wordt de voorstelling van de vrijdag 17 april om 17u verdeeld over de andere voorstellingen. Later meer hierover.

Vrijdag 6 november om 19u30
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van 17/04 om 19u30

Zaterdag 7 november om 15u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van 18/04 om 15u

Zaterdag 7 november om 19u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van 18/04 om 19u

Zondag 8 november om 10u30
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van 19/04 om 10u30

Zondag 8 november om 15u
Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstellingen van 19/04 om 15u

OMRUILEN?

Wil je uw tickets ruilen voor een andere voorstelling? U zou me een heel groot plezier doen, mocht u dat zelf kunnen onderling regelen. Neem eerst contact op met familie, vrienden, mama's van de dansvriendjes, ...

En anders gelieve mij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te sturen.

Kaarten

Als je nog kaarten wenst, gelieve mij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te sturen.

  • Voor volwassenen: €14,-
  • Voor kinderen/tieners minder dan 12 jaar: €10,-
Video

Ook dit jaar wordt het dansoptreden professioneel gefilmd. Je kan deze video nu voordelig bestellen in voorverkoop aan €10,- i.p.v. €12,-.

Je beschikt dan over een unieke download code om de video van onze website persoonlijk te downloaden en er met het hele gezin van te genieten op je TV, PC, tablet en smartphone. 


Disclaimer
Privacy

Een creatie van eXponent