Dansoptreden 10 jaar Moves & fun in april 2020 in C.C. De Mastbloem Kruisem

Dit jaar staat het dansoptreden in het teken van 10 JAAR MOVES & FUN! We maken de revue van onze jonge geschiedenis met passie, coole moves en heel veel fun. Alle dansers groot en klein kijken alweer uit naar het hoogtepunt waar iedereen hard voor geoefend heeft. Van harte welkom op een ontroerend, magische en heel leuk spektakel. En geniet vooral van de blije gezichtjes en de schittering in de ogen.

SOMS VERLOOPT NIET ALLES ZOALS JE HET ZELF GEWILD HAD.

10 jaar Moves & fun, ik keek er zo hard naar uit!!! Alle Moves & funners dansten de pannen van het dak tijdens de voorbereidingen. Er werden nieuwe kostuums gekocht om ervoor te zorgen dat elke Moves & funner ging schitteren op het podium.

Maar dan deed het coronavirus in ons land haar intrede…

Het optreden werd al enkele keren verplaatst, andere zalen werden gereserveerd, … onzekerheid troef!! Het bericht van het Bernaduscollege dat hun aula/theaterzaal tot eind 2020 niet meer openstond voor externen bracht het creatieve leuke idee om het over een andere boeg te gooien. Een live stream van het optreden, verzorgd door productiehuis Moose-Stache, gespecialiseerd in het livestreamen van optreden, comedie voorstellingen, Opera van Gent. De huiskamesquiz tijdens de Lockdown was ook een project van hen. Het Moose-Stache team komt met 4 camera’s filmen en streamen terwijl al onze toeschouwers in hun bubbel thuis kunnen genieten zijn van alle enthousiaste Moves & funners.

Natuurlijk is dit niet hetzelfde als een live optreden. Het optreden nu in live stream uitzenden, brengt heel wat extra werk en een behoorlijk kostenplaatje met zich mee. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben en met z'n allen naar onze Moves & funners kijken op 6 november 2020.

Van harte bedankt en een dikke kus,

Juf Malou

Schrijf je in voor de Moves & fun nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van alle Moves & fun nieuwtjes? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Wens je uit te schrijven? Jammer. Stuur me Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van jouw naam en emailadres.
Dansoptreden 2020

10 JAAR
MOVES & FUN

ALLE VOORSTELLING ZIJN VERPLAATST NAAR VRIJDAG 6 NOVEMBER ALS GEVOLG VAN DE CORONAMAATREGELEN

WANNEER?

VRIJDAG 6 NOVEMBER OM 19u

HOE?

HET WORDT EEN LIVE STREAM, hopelijk met 800 toeschouwers in hun eigen knusse zetel in eigen bubbel. Iedereen die tickets heeft besteld, zal via het doorgegeven emailadres de dag ervoor een link om aan te melden. Deze mail kan doorgestuurd worden naar jullie medetoeschouwers, oma & opa, tante & nonkel... Zo kan iedereen het optreden meevolgen. Via de link is er ook de mogelijkheid om het optreden te bewaren en na dagen, maanden, jaren... opnieuw te bekijken.

Voucher

Enkel mogelijk om medische redenen. Download aanvraagformulier hier.

OPTREDEN OP DVD

Dit wordt geanuleerd. Iedereen die reeds betaald heeft voor de dvd kan de €10 euro ophalen bij Juf Malou tijdens de lessen.


Disclaimer
Privacy

Een creatie van eXponent